FOTO | I-a pierit zambetul! Mircea Badea, tras la fata si abatut la tv! E speriat de meciul de maine cu motociclustul-luptator?

Mircea Badea nu e in apele lui. Au demonstrat-o cele doua aparitii de aseara de la tv, in emisiunea lui Gadea si, apoi, in propria sa emisiune de revista presei.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereSe pare ca iminentul meci cu luptatorul-motociclist Teodor Emi, care se va desfasura maine, pe 7 noiembrie, il macina pe realizatorul tv Mircea Badea. In ultima vreme, omul de televiziune nu prea e in apele lui si acest lucru se vede clar la tv, in emisiunile pe care le modereaza sau la care este invitat.

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereMiercuri seara, el a participat la emisiunea lui Mihai Gadea, "Sinteza Zilei". Era transfigurat, parea slabit, afisa o mina extrem de trista si abatuta si era pamantiu la fata. Nici zambetul cu care ne-a obisnuit nu mai era acelasi... ci unul mai degraba amar decat ironic. Interesant este faptul ca fix in acele momente, pe postul Kanal D, in cadrul celui mai tare late night show al momentului, WOWbiz, luptatorul-motociclist acorda un interviu in direct chiar din sala de antrenament in care se pregatea pentru meciul de maine pe care il va avea cu Mircea Badea, in ring.

fara descriereLuptatorul Teodor Emi promite sa il faca K.O. pe Badea"Meciul e legal. Eu nu am facut nicio cursa atunci. Am fost deranjat ca Mircea Badea a facut foarte multe afirmatii jignitoare despre sportivi. Cand a jignit motociclistii, a fost picatura care a umplut paharul. M-am simtit jignit de afirmatiile lui. Nu eu am turat motorul atunci. Eu sunt de 4 ori campionan la Mai Tai. Stiu ca Mircea a fost antrenat de Ciprian Sora, dar nu se face primavara cu o floare. Eu o sa il fac K.O. Amatorul Mircea Badea a vorbit urat de profesionisti! Eu folosesc motorul doar ca sa merg la sala sau pentru drumetii. Pe de alta parte, tin sa precizez ca este un meci liber. Voi lovi fara mila, dar asa va lovi si el. O sa dau mai mult la fata, o sa combin, cu lovituri de pumn, cot si picior. Punctele lui forte sunt ca face spagatul complet si ca lupta atipic, fiindca e incepator", a declarat Teodor la WOWbiz.

"Mircea, te astept in ring. E cazul sa trecem de la vorbe la fapte",
a mai spus Teodor, la WOWbiz.

fara descrierefara descrierefara descriereImediat dupa emisiunea lui Gadea a inceput propria sa emisiune de revista presei. Atitudinea lui Mircea Badea a fost una identica: apatic si fara chef. Acum, ori era obosit, ori a inceput sa i se instaleze in suflet teama de meciul de maine...

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate