FOTO | Il va salva Suleyman pe Mustafa sau isi va lasa fiul in seama calailor? Nu rata un nou episod din "Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii", in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D

Tensiunea atinge cote aproape insuportabile in episodul din aceasta seara din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereIn ciuda presimtirilor si  rugamintilor celor care il iubesc de a nu pleca la Konya pentru a se intalni cu Sultanul, Mustafa crede in dragostea tatalui sau si in puterea lui de a ierta. Tot mai imbatranit si suferind, Suleyman este insa sufocat de uneltiri si posedat de demonul razbunarii.

“Copilul” Mustafa pare sa fi disparut din halucinatiile Sultanului, care e tot mai pierdut si impietrit in suferinta. In echilibrul prea fragil dintre iubirea pentru copilul sau, pe de o parte, orgoliu si putere, pe de alta parte, balanta pare sa incline pentru cele din urma.fara descriere

Constient ca riscul sa fie executat este foarte mare, Mustafa pleaca totusi sa-si vada tatal. Pregatirile pentru aceasta intalnire au tot fastul si gravitatea cuvenite unui moment istoric, de importanta covarsitoare.  Asteptarea fiului ratacitor de catre Suleyman, in cortul sau impunator dar parca pustiit, din Konya,  este una sfasaietoare. Timpul se dilata... Sultanul mai are timp sa se razgandeasca si sa-si asculte sufletul… Dar o va face?

Nu rata in aceasta seara intalnirea tulburatoare dintre tata si fiu. Il va salva Suleyman pe Mustafa sau il va lasa pe mainile calailor?  Aflati astazi, urmarind  un nou episod din “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate