FOTO! Ilie Nastase a facut show la petrecerea campionilor olimpici organizata de Ion Tiriac! L-a tinut in brate pe Gheorghe Berceanu, campionul olimpic la lupte greco-romane, ca pe un bebelus!

Ion Tiriac a invitat toate valorile sportului romanesc la un dineu. A fost o invitatie fara nici un protocol, iar marile personalitati sportive s-au simtit ca intr-o familie!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIlie Nastase, la fel de imprevizibil cum ne-a obisnuit. L-a luat in brate pe Berceanu!

fara descriere

fara descriereCamelia Potec, Simona Amanar Tabara si Nadia Comaneci, intr-o fotografie de vis!Departe de blitz-urile fotoreporterilor si de camerele de luat vederi, aproape 100 de sportivi de mare performanta au intrat rand pe rand pe poarta vilei Lac 1 din cartierul Primaverii, raspunzand astfel invitatiei lui Ion Tiriac de a participa, marti seara, la un dineu.

“A fost o intalnire total neprotocolara organizata de Fundatia Olimpica. De multa vreme nu am mai intalnit o atmosfera asa de frumoasa”, a tinut sa precizeze Octavian Bellu, antrenorul lotului olimpic de gimnastica feminina.

La randul sau, Nadia Comaneci, care a raspuns si ea acestei invitatii, s-a declarat foarte incantata: “A fost o mare placere sa ma intalnesc cu oameni pe care nu i-am vazut de ani si ani de zile. Am depanat amintiri, am ras, am povestit o gramada de lucruri. A fost superb”, a precizat Nadia Comaneci pentru WOWbiz.ro.

Dar show-ul cel mare a fost creat de Ilie Nastase care inainte de a se fotografia alaturi de Alina Dumitru si Simona Amanar Tabara l-a luat pur si simplu in brate pe Gheorghe Berceanu, campionul olimpic la lupte greco-romane. Cel supranumit "Hercule de buzunar" a parut asemenea unui fulg pentru Nasty.

Ilie Nastase nu le da nicio sansa sportivilor romani care ne vor reprezenta la Olimpiada de la Rio din 2016!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate