Foto | In plin scandal cu fostul sot, Carmen Negoita e nedespartita de copii!

Carmen Negoita se judeca cu fostul sot care i-ar fi cerut ca ea si copiii sa se mute din casa pe care el le-a lasat-o, intr-u apartament. Bloggerita e intr-un stres continuu, si, desi a incercat sa se fereasca de copii pentru a-i proteja, micutii simt ca ceva nu este in regula cu mama lor.

Distribuie pe:

Autor: G.G., C.I.

fara descriereAstfel, Carmen a inceput sa petreaca mai mult timp langa copii, ba chiar ii ia dupa ea la evenimente, sau la alte proiecte in care e implicata.

Miercuri seara, Carmen Negoita a fost prezenta petrecerea de aniversare a 15 ani de la deschiderea primului centru comercial in Romania. Ea a venit insotita de cei doi copii ai sai pe care i-a pazit toata seara. Micutii s-au distrat si ei si au dansat pe muzica Deliei, si ea invitata sa sustina un concert in cadrul evenimentului.fara descriereCopiii lui Carmen Negoita s-au pozat alaturi de Dj WandaValentina Pelinel, Catalin Botezatu, Dana Savuica si Razvan Ciobanu au fost juratii care au ales cea mai frumoasa fata de la mall pe care au desemnat-o “Chipul Bucuresti Mall”.

Foto: Tiberiu Lupasc

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate