FOTO IN PREMIERA! Ea este femeia care l-a “imblanzit” pe temutul Fane Spoitoru’! Elena este sotia fostului interlop si e ca o icoana pentru el!

Fane Spoitoru’ a devenit celebru in anii '90 dupa un scandal monstru cu un politist care s-a ales cu o mana taiata, iar de atunci, celebrul interlop a fost cosiderat un om foarte periculos si fara mila! Singura persoana caraia nu ii este “frica” de Fane si reuseste sa-l “imblanzeasca” este Elena, sotia lui!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCel mai temut interlop din Romania anilor '90, despre care s-a spus ca i-ar fi taiat mana unui politist cu o sabie, poate fi “imblanzit” de o singura persoana! De sotia lui, Elena, pe care Fane o iubeste enorm si o respecta ca pe o icoana.

fara descriereIon Titisor, asa cum il cheama pe fostul interlop din Bucuresti, a facut puscarie pentru tentativa de omor, fiind inchis in aceeasi celula cu Miron Cozma, la Penitenciarul Rahova, apoi eliberat pe caz de boala in 2003.

fara descrierefara descriereSe spune ca de cand a iesit din inchisoare, Fane s-a cumitit si nu mai merge nici macar la “sprituri cu baietii” fara sa-i dea “socoteala” Elenei. De altfel, surse din anturajul lui Fane spun ca impreuna cu Elena, fostul interlop a reusit sa-si cladeasca o familie linistita si ea i-a adus echilibrul in viata. Mai mult, Elena se ocupa si de carciuma de manele pe care cei doi o au in cartierul Vitan din Bucuresti, restaurant care are un succes foarte mare.

 

VIDEO Florin Salam a fost ingenunchiat de Fane Spoitoru'! Uite ce s-a intamplat intre cei doi

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate