FOTO IN PREMIERA! El este barbatul cu care s-a iubit Narcisa inainte de Guta! Ea i-a facut doi baieti, dupa care a fost acuzata ca si-a uitat familia!

Narcisa Guta a avut un barbat la Focsani, caruia i-a daruit doi baieti, Bogdan si Nicusor.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereBogdan Velcu impreuna cu tatal sau, fostul iubit al Narcisei GutaInainte sa-l cunoasca pe Nicolae Guta, care a adus-o in casa lui din Bucuresti, Narcisa a fost partenera unui barbat din Focsani, Velcu, cei doi avand impreuna doi copii, Bogdan si Nicusor. De altfel, Bogdan a devenit cunoscut recent, cand si-a acuzat mama ca si-a uitat familia din Focsani si ca nu i-a ajutat cu nimic, desi statutul de fosta partenera a lui Nicolae Guta si de mama a fiului manelistului, Alberto, i-ar fi permis sa-i sprijine financiar.

fara descriereNicolae Guta i-a parasit pe Narcisa si pe fiul lor, Alberto, pentru a fi cu Beyonce de RomaniaBogdan Velcu a pastrat insa o relatie excelenta cu tatal sau, dovada fiind si o fotografie recenta, in care cei doi, care seamana foarte bine, par sa se simta excelent unul in compania celuilalt. fara descriereNicolae Guta a pierdut sirul femeilor din viata sa

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate