FOTO | Incredibil, cu ce au ajuns sa se laude interlopii pe Facebook! Corduneanu se da mare c-o poza cu cagula si pistol-mitraliera! “Beleaua” zice: "Pentru toti terorizatii si sobolanii"

Adrian Corduneanu, unul dintre liderii clanului interlop, a pus o poza pe Facebook cu o cagula si un pistol-mitraliera in mana in centrul Iasiului. Oare chiar nu mai au frica de lege oamenii astia?

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

 

Personajul din imagine pare gata de asaltAdrian Corduneanu, supranumit “Beleaua”, a postat,recent, o fotografie realizata intr-o ipostaza neobisnuita: o matahala de barbat coboara dintr-o masina, cu o cagula pe cap si cu un pistol-mitraliera in mana. Comentariul care insoteste atitudinea razboinica a personajului din imagine ii apartine, fara doar si poate, interlopului Corduneanu si esre unul dur: “Descindere Adrian Beleaua… Pentru toti terorizatii si toti sobolanii”. Adrian "Beleaua" isi ameninta adversariiE foarte posibil sa fi fost doar o gluma a lui Corduneanu, iar barbatul cagulat sa nu fie interlopul, iar mitraliera sa fie de jucarie... ne gandim noi, ca doar nu o fi in halul asta de inconstient, certat cu legea fiind deja, sa posteze asemenea imagini ce l-ar putea trimite direct in spatele gratiilor. Mai ales ca familia Corduneanu are probleme serioase cu autoritatile, in luna octombrie, fratele lui Adrian, Costel, a fost retinut pentru contrabanda cu arme.

Ce nu intelegem este cum e posibil, chiar si in gluma, sa n-ai frica de lege si sa te expui cu atata infatuare pe o retea de socializare in care pagina ta este publica, putand fi vizionata de oricine, minori, politie, parinti...

Liderii clanului Cordunenilor au probleme cu legea

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate