FOTO INCREDIBIL! Miliardarul roman Frank Timis s-a dus sa-si viziteze angajatii din Sierra Leone, desi tara e in carantina din cauza virusului Ebola!

Detinand afaceri de sute de milioane in vestul Africii, Frank Timis a trecut peste amenintarea mortala a virusului Ebola si a vizitat recent Sierra Leone.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descrierePosesorul unei afaceri de miliarde in vestul Africii, acolo unde detine aproape jumatate din resursele statului Sierra Leone, prin companiile sale de transport si minerit, exploatarea fierului si extragerea diamantelor, romanul Frank Timis a facut recent un gest impresionant. Dorind sa demonstreze angajatilor sai ca le este alaturi, desi epidemia de Ebola a lovit crunt statul Sierra Leone, acolo unde s-au inregistrat deja sute de morti, Timis s-a deplasat la jumatatea lunii iunie in zona, intr-o vizita de lucru.fara descriere In acel moment, situatia era deja grava, desi statul african nu intrase inca in carantina, asa cum s-a intamplat pe 6 septembrie. Mai mult, miliardarul - ale carui afaceri sunt afectate serios, ca flux de lucru, de starea de necesitate din zona - s-a intretinut cordial cu lucratorii sai, cu care s-a si pozat zambitor.fara descriere

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate