FOTO! Internat intr-un spital din Dubai, fugarul Florian Walter isi stabilise prioritatile: "Sper doar ca, dupa atatea luni, sa pot sa-mi vad si eu fiica!" Vezi cum arata Isabela si ce face!

Dat in urmarire internationala, omul de afaceri Florian Walter a fost internat intr-un spital din Dubai, dupa ce a suferit un infarct.

Autor: Petru Luca

Ziarul National a publicat ieri informatia ca Florian Water, milionarul dat in urmarire de autoritati pentru evaziune fiscala, ar fi suferit un infarct in Dubai, acolo unde se ascunde de politie. Recent, tot sursa citata mentiona si cateva declaratii ale fostului patron de la Petrolul si "U" Cluj, prin care acesta vorbea de un complot la adresa lui. "Au vrut sa ma omoare! Puteam sa fiu mort la ora asta! Nu pot sa vin in Romania! De ce sa mor in Romania? Sper doar ca, dupa atatea luni, sa

pot sa-mi vad si eu fiica". Fata afaceristului locuieste bine mersi la Londra, se numeste Kim Isabela si este un designer care s-a lansat in bransa pe meleaguri mioritice. Isabela este fata lui Florian cu Rebeca, o fosta prezentatoare tv.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies