Foto | Ionita a innebunit cand le-a vazut asa! Margherita si Viorica din Clejani cu decolteul plin de bani!

Familia Clejani nu au parte de sarbatori in acest an pentru ca, atat de Craciun, cat si de Revelion, au programate spectacole. Zilele trecute, Viorica, Margherita si Ionita au cantat la un restaurant din Capitala, unde au reusit sa faca o atmosfera de necrezut!

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereBarbatii i-au umplut cu bani decolteul VioricaiDansatoarele lor s-au tavalit la propriu pe podea, imbracate sexy, spre deliciul barbatilor prezenti, iar Viorica si Margherita au fost inima petrecerii. Femeile din viata lui Ionita au facut bani in nestire! In timp ce dansau si cantau, barbatii curajosi veneau sa le faca cate un mic “cadou” – hartii de 100 de lei intre sani!fara descrierefara descriereSi Margherita a fost asaltata de admiratorifara descriereDaca Viorica a fost inspirata sa-si ia o rochie decoltata, usurandu-le “munca” admiratorilor, Margherita a optat pentru o tinuta rochie ca focul, insa nu foarte decoltata. Asa ca masculii s-au chinuit ceva sa-i bage bani la sani!

La ce show au facut Clejanii, nu-i de mirare ca admiratorii lor au fost atat de darnici si le-au umplut cu hartii de 100 de lei, multe la numar.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate