Vedete

Foto |Iulia Albu, “aventura interzisa” cu un colier de 90.000 euro!

Iulia Albu a realizat un nou pictorial.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Foto |Iulia Albu, “aventura interzisa” cu un colier de 90.000 euro!icon photo
Recunoscuta pentru aparitiile unice si pentru preferintele atipice in materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier impresionat, din aur de 22k si 18k, care a apartinut uneia dintre cele mai mari colectionare de arta romaneasca, Marina Dimitropoulos, fosta sotie a lui Konstantinos Karamanlis, presedinte al Greciei de doua ori. Colierul este o piesa singulara, lucrat manual in 1980 de catre bijutierii renumiti ai casei grecesti Zolotas special pentru Marina Dimitropoulos. Specialistii au estimat valoarea acestei bijuterii ca aflandu-se intre 60.000 si 90.000 euro.
Foto |Iulia Albu, “aventura interzisa” cu un colier de 90.000 euro!
Foto |Iulia Albu, “aventura interzisa” cu un colier de 90.000 euro!

Modelul colierului este inspirat din mitologia greaca si reprezinta o varianta stilizata a tridentul lui Poseidon, celebrul simbol al dominatiei si puterii absolute. Iulia Albu va fi prezenta la Licitatia de Aur, Argint si Sidef ce va avea loc pe 21 aprilie, ora 19:30, la Palatul Cesianu-Racovita.

Foto |Iulia Albu, “aventura interzisa” cu un colier de 90.000 euro!
"Colierul este o piesa remarcabila asemeni tuturor pieselor pe care le-am ales de-a lungul timpului si va ramane cu siguranta una dintre bijuteriile mele de suflet si obiectul preferat din intreaga licitatie. Acesta se va licita pe 21 aprilie la Artmark si sunt sigura ca ii voi purta noroc persoanei care il va achizitiona”, a declarat cel mai titrat fashion editor din Romania care a purtat colierul intr-un shooting exclusivist, in decorul somptuos al Galeriilor Artmark.

 

 
Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune