FOTO | Iulia Albu in pragul lesinului! Silita sa bage mana printre gaini moarte! Vezi daca a reusit sa faca fata cumplitei provocari, in noaptea de Revelion, la Kanal D

Asta da, provocare pentru Iulia Albu!

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereCel mai controversat fashion editor al momentului, Iulia Albu, vedeta rubricii “Esti WOW sau BAU” din cadrul show-ului WOWbiz de la Kanal D, are parte de provocarea vietii, la Revelionul Kanal D. Diva este nevoita sa bage mana intr-un acvariu plin cu…. tacamuri de pui. Pentru cei care nu cunosc termenul “tacamuri”, extrem de familiar celor ce au trait in perioada ceausista, este vorba despre gheare si capatani de pui.

Si cum stim ca Iulia adora zburatoarele de companie, ea fiind in trecut proprietara unei gainuse pitice care, dupa ce a raposat, a fost inlocuita cu un cocosel de soi, va dati seama ce a simtit “cotrobaind” printre “gaini dezmembrate”.

fara descriereCe stim sigur, este ca vedetele pe care Iulia le-a “executat” de-a lungul anului 2014 cu note imposibile primite din cauza tinutelor necorespunzatoare alese, s-au simtit razbunate.

Daca a facut sau nu Alba fata provocarii, aflati in noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, la Revelionul Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate