FOTO! Jenant! Autoritatile bucurestene s-au facut de ras! Au scris gresit acest nume celebru pe statuie

Intr-un exces de zel rar intalnit prin Romania, autoritatile bucurestene s-au mobilizat si au reconditionat statuile scriitorilor din parcul Herastrau! Din pacate, unora le-au fost gresite numele...

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAsa arata statuia originala a lui Mark Twain din parcul Herastrau din BucurestiStatuile scriitorilor din parcul Herastrau erau afectate de trecerea anilor, asa ca autoritatile din Capitala s-au pus pe treaba si s-au apucat de reconditionat.
Bustul lui Mark Twain din parcul Herastrau a fost realizat de catre sculptorul roman de origine maghiara, Jozsef Fekete, in anul 1951, care a gravat numele autorului pe soclul statuii. "Maestrii" contemporani au avut grija ca numele lui Mark Twain sa fie trecut pe o placuta prinsa de soclu. fara descriereScriitorul american a primit o noua fata si... un nou nume! Adica Mark TwaynExista o singura problema... Scriitorul american, autor al romanelor „Aventurile lui Tom Sawyer”, „Print si cersetor”, „Aventurile lui Huckleberry Finn” si „Un yankeu la curtea regelui Arthur”, a primit nu doar o noua fata, ci si un nou nume! Mai exact... Mark Twayn!
Patania a fost observata de administratorii paginii de Internet "Rezistenta urbana kalooga_36441" care au publicat fotografia, devenita in scurt timp virala in mediul virtual.

Sursa foto: Pagina de Facebook "Rezistenta urbana", statuidinbucuresti.blogspot.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate