FOTO| Klaus Iohannis a depus juramantul! E oficial, noul presedinte al Romaniei

Presedintele ales, Klaus Iohannis a depus, azi, la pranz, juramantul, in sedinta solemna a Parlamentului Romaniei. Ulterior, la Palatul Cotroceni, are loc ceremonia de predare-primire a functiei intre Traian Basescu si Klaus Iohannis.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Carmen si Klaus Iohannis au ajuns impreuna la Palatul ParlamentuluiPutin inainte de ora 12.00, Klaus Iohannis, alaturi de sotia sa, au ajuns la Palatul Parlamentului. Cei doi au intrat in cladire, tinandu-se de mana, apoi insa s-au despartit. Carmen Iohannis a urcat intr-o loja speciala, de unde a urmarit ceremonia, alaturi de Alina Gorghiu, presedintele PNL.
Lui Klaus Iohannis i-a fost pregatit un fotoliu special, in fata prezidului. Carmen Iohannis, alaturi de Alina Gorghiu

O masa speciala, situata tot in fata prezidului, a fost amenajata si pentru cativa invitati: este vorba despre Patriarhul Daniel, Principele Radu Duda, ca reprezentant al Casei Regale, si cei doi fosti presedinti: Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Momentul depunerii juramantului
Klaus Iohannis a depus juramantul! Apoi a luat cuvantul si a rostit un scurt discurs, primul in calitatea sa oficiala de Presedinte al Romaniei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate