FOTO | Klaus Iohannis, noul Petre Roman al Romaniei. Femeile sunt lesinate dupa el. "Il iubeau din liceu, ca era cel mai frumos"

Cine zicea ca nu o sa mai avem un politician cu acelasi lipici la femei cum a fost Petre Roman, se pare ca s-a inselat! Klaus Iohannis castiga rapid teren si are toate sansele sa il detroneze pe fostul premier al tarii, la capitolul frumusete.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereVa mai amintiti de celebrele vizite ale lui Petre Roman la Fabrica de Confectii APACA? Cand muncitoarele lesinau de extaz cand falnicul politician se plimba printre masinile de cusut cu zambetul desprins de pe afisele hollywoodiene?

De atunci si pana azi, nu am prea mai avut parte de politicieni frumosi. Precizare: ne referim aici la masculii din politica autohtona!

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereOdata cu alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al tarii, se pare ca romancele au inceput sa ofteze din nou, ca pe vremea lui Petrica. "Era frumos inca din scoala si din liceu. Toate fetele il placeau si multe chiar il iubeau. Avea mare succes, dar nu prea era el interesat. Ii placea cartea si mersul pe bicicleta", povesteau foste colege de liceu ale proaspat-alesului Klaus.

Ba chiar tinerele care i-au fost eleve povestesc, mustacind: "Era proful cool. Arata bine si avea asa, un zambet anume. Mai ales cand facea prezenta... striga numele si nu-si ridica capul din catalog. Doar privirea se indrepta spre cea sau cel care strigase "Prezent!" si zambea", a povestit pentru Digi 24 (http://www.digi24.ro) o fosta eleva a profesorului de fizica ales, azi, in fruntea natiunii romane.

fara descriereIn timpul campaniei electorale, dupa modelul "Petre Roman", Klaus Iohannis a vizitat o fabrica de confectii. Rezultatul? Tesatoarele zambeau cu gura pana la urechi si oftau cand sibianul trecea printre masinile de cusut. Le-a zambit sarmant, le-a intrebat daca au familii si care sunt greutatile cu care se confrunta si a trecut mai departe. In urma sa, duduile au muncit cu sport, privind, din cand in cand, autograful pe care tocmai il primisera pe pliantul electoral obtinut direct din mainile candidatului.fara descriereCapturi Digi24

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate