FOTO! Leo de la Strehaia e istorie! El e "barosanul" din Rosiori pe care l-a combinat sexoasa Loredana Chivu?

Dupa ce scandalul cu "printul tiganilor" din Strehaia s-a cam stins, Loredana Chivu pare sa fi dat o noua lovitura. Daca nu in plan amoros, macar in cel financiar.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descriereIn urma cu aproximativ o luna, Loredana si Ana, colega ei de platou, au fost invitate la o nunta de rromi din Rosiorii de Vede, Telorman. Crema orasului s-a strans la acest eveniment, al carui program artistic a fost asigurat de Florin Salam, ajutat pe partea de coregrafie de cele doua asistente TV, imbracate ca doua cadane din harem-ul lui Suleyman.

Cum era de asteptat, Loredana Chivu a facut senzatie la sindrofie cu miscarile ei sucare, cazandu-i victime vedete locale precum "Benone Alcapone", "Gerian", "Gardian", "Rambo", "Diego" si alti "grei" ai zonei.

fara descrierefara descrierefara descriereCel mai mult insa blonda l-a impresionat pe un tanar cu un nume predestinat "Viteaz", care parea ca a facut o adevarata pasiune pentru Lore. Se pare ca de la acea nunta cei doi au tinut legatura, iar "viteazul" a vizitat-o frecvent pe blonda la Bucuresti. Nu este exclus ca in curand sexy-asistenta sa-si imbunatateasca parcul auto cu inca o piesa de colectie, pe langa BMW-ul primit cadou de la "romanticul" Leo.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate