Foto | Liviu Guta a pus mana pe sanii lui Minnie Mouse! Vezi cum a reactionat tanara!

La botezul fetitelor lui Mihai Gruia, solistul de la TWO, a fost o mare nebunie. Invitatii s-au distrat copios, iar unul dintre cei care i-a amuzat pe toti cei prezenti a fost Liviu Guta.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descrierePe langa glumele pe care le-a facut pe parcursul petrecerii, piesele hazlii pe care le-a interpretat, solistul a realizat si cateva fotografii inedite.

Pentru copii, parintii Anei si ai Nataliei, au adus la petrecere magicieni, ursitoare, pe Minnie si Mickey Mouse, dar si pe Printesa Sofia!fara descrierefara descriereNasul Catalin Maruta s-a pozat cu copiifara descriereAmna a facut senzatie cu rochia creata de Roxana Butnaru

Acestia au avut grija ca si copiii sa se distreze si, in acelasi timp, sa fie supravegheati cat parintii lor au petrecut.

Cu Minnie Mouse nu au vrut doar copiii sa se fotografieze, ci si indragitul Liviu Guta care nu s-a abtinut sa nu faca o gluma. Cantaretul i-a pus mana pe piept lui Minnie, starnind hohote de ras.fara descriereLiviu Guta a pus ochii si mana pe Minnie Mousefara descrierefara descriereLa plecare, invitatii au primit cadou magnet cu fotografiile facutefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate