FOTO | Lora, ipostaze tandre la prima petrecere de dupa divort. S-au atins, s-au luat in brate si au fost la un pas sa-si uneasca buzele… intr-un pupic! Parca e scena din filmul “Eyes Wide Shut”

La o luna de cand a semnat actele la notar si a redevenit o femeie libera, Lora a pus "doliul post-divort" in cui si a plecat la bal sa se distreze!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereNu a venit insa singura, ci cu cea mai buna prietena a sa, Oana Craioveanu, practic, cele doua fiind aproape de nedespartit de cand Lora a imbratisat statutul de femeie divortata. fara descrierefara descriereLora si prietena sa, Oana CraioveanuUna e blonda, alta-i roscata, ambele arata demential, iar cand incep sa pozeze si sa-si arunce priviri cu subinteles pe sub mastile venetiene,  mai ca ai fi tentat sa crezi ca ceea ce se intampla in fata ta este o secventa din filmul “Eyes Wide Shut”, nu o joaca inofensiva intre doua prietene vechi si bune. Iata in ce ipostaze le-am prins, miercuri seara, la petrecerea OK.fara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate