FOTO Ludovic Orban, surprins la țigară alături de miniștri, fără să respecte măsurile impuse prin lege

O fotografie controversată cu mai mulți miniștri a apărut în mediul online.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

 FOTO Ludovic Orban, surprins la țigară alături de miniștri


In articol:

Fotografie virală cu premierul Ludovic Orban și miniștrii, în timp ce încalcă normele impuse prin lege de distanțare socială.

Miniștrii nu respectă distanțarea socială și nu poartă nici mască, deși se află într-un spațiu închis și fără distanța de doi metri între ei.
Dovada o face o fotografie apărută pe o rețea de socializare, în care apar Ludovic Orban, Raluca Turcan, Lucian Bode, Bogdan Aurescu și Virgil Popescu, potrivit stiripesurse.ro.

În imagine, Ludovic Orban are o țigară în mână și un pahar de bere în față, în timp ce ministrul Economiei ține în mână un pahar de băutură spirtoasă.
De partea cealaltă, ministrul de Externe pufăie dintr-un trabuc, iar Lucian Bode are în fața sa un pahar de șampanie.

fara descriere

Imaginile au stârnit revolta multor oameni, deranjați de faptul că, în timp ce românii sunt obligați prin lege să respecte măsurile luate și amendați în caz contrar, miniștrii nu respectă legile date chiar de ei.

Cum și-a triplat Ludovic Orban veniturile într-un singur an

Ludovic Orban și-a triplat veniturile, confom documentelor oficiale. El a devenit premier al României la finalul lui 2019, astfel că, pe 3 decembrie, după numirea în funcție, și-a completat declarația de avere. La venituri anuale, valabile pentru 2018, el a notat că a încasat 28.356 lei, respectiv 9.000 lei, din consultanță tehnică oferită pentru două firme.

Astfel, Orban a încasat 37.356 de lei, adică a avut un venit lunar mediu de 3.113 lei. Orban a fost înlocuit de Florin Cîțu în funcția de premier, apoi a revenit în fruntea Guvernului. La reinvestire, Orban a completat o nouă declarație de avere, datată 13 aprilie 2020. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate