FOTO! Mihai Mitoseru este azi mare vedeta, dar mama lui a fost bomba sexy a Romaniei! Vezi cat de beton arata in tinerete Camelia Mitoseru!

Daca despre Mihai Mitoseru se stiu o multime de lucruri, acesta fiind prezent in multe emisiuni televizate, despre mama lui se cunosc foarte putine.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereIn ciuda faptului ca baiatul ei i-a luat fata la capitolul celebritate, Camelia Mitoseru a avut si ea momentul ei de glorie. Actrita, indragostita de teatrul de revista, arata beton in tinerete, frangand multe inimi, mai ales ca era considerata bomba sexy a Romaniei. fara descriereAsa arata in tinerete mama lui Mihai MitoseruDe-a lungul timpului, chiar daca s-a dovedit o prezenta discreta, Camelia Mitoseru a facut spectacole foarte apreciate in URSS, Israel, China, SUA, Japonia sau Austria. La un moment dat, i s-a oferit chiar si o slujba de vis in Canada, pe care a fost nevoita sa o refuze pe motiv de… Mihai. “Nu puteai sa-l aduci oricand, oriunde, nu te puteai baza pe asta, el trebuia sa dea treapta in clasa a VIII-a si uite asa am pierdut eu trenul vietii mele. Venitul pe care mi-l propuneau ei nu se putea compara cu cel din tara!”, avea sa declare, peste ani, mama lui Mihai.fara descriereMama lui Mitoseru este azi o prezenta obisnuita pe micul ecranfara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate