FOTO | Narcisa, din nou la Politie! E complet daramata!

In urma cu cateva clipe, Narcisa Guta a ajuns iar la Politie.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereEterna iubita a lui Nicolae Guta a fost nevoita sa ajunga iar la politie. Aceasta pentru ca ea a fost eliberata sub control judiciar, si e obligata sa anunte organele ori de cate ori... nu doarme acasa sau intervine ceva in traseul ei cunoscut prezentat oamenilor legii.

Ieri, imediat ce a iesit de la Sectia 12, acolo unde a dat cu subsemnatul conform conditiilor eliberarii, Narcisei i s-a facut rau. Ca atare a fost dusa de urgenta la cea mai apropiata unitate medicala: Spitalul Victor Babes.

Medicii au constatat ca bruneta era slabita si starea ei de sanatate era una precara. I-au facut analizele si valorile obtinute nu au fost in parametri normali, asadar au decis internarea Narcisei. Acum, nu e de mirare ca i s-a facut rau, cata vreme ea nu mai mancase nimic de cand a fost arestata...

A fost externata azi noapte, insa faptul ca aceasta "abatere" nu a fost cunoscuta de politie a obligat-o pe bruneta sa se duca la sectie si azi, pentru a explica situatia.

Narcisa Guta a ajuns in urma cu cateva minute, insotita de avocata sa. Este complet daramata, i-a pierit zambetul care ii era nelipsit cand dadea ochii cu presa si pare ca tot ce-si doreste este sa se termine mai repede calvarul pe care il traieste.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate