FOTO! Ne-a obisnuit deja cu tinutele sale extravagante, dar parca asa "franjurit" n-a fost niciodata! Cum s-a intolit Irinel la un eveniment monden si cu cine a facut schimb de telefoane

Irinel Columbeanu s-a mutat cu fiica si bona acesteia pe Litoral, pe durata sezonului estival.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriere

Afaceristul are un program bine stabilit. In cursul saptamanii Iri se relaxeaza alaturi de Irinuca, in timp ce weekend-ul este rezervat iesirilor nocturne, in compania domnisoarelor, prin diversele cluburi de fite de pe Litoral.

In urma cu aproape doua saptamani, Iri a fost prezent la un eveniment de promovare a ceasurilor Guess in Romania, desfasurat in "Princess Beach & Clb". Ca un VIP adevarat, Columbeanu a fost asezat la un separeu de unde sa poata privi in voie frumusetile ce se perindau prin club.

Obisnuit sa iasa in evidenta cu tinutele sale extravagante, Iri a dezamagit crunt de aceasta data, alegand un outfit total nepotrivit. La cei 57 de ani deja impliniti, afaceristul s-a echipat cu o pereche de blugi facuti... franjuri! In picioare, Iri a purtat o pereche de sandale batranesti pe care le-a asortat la o geaca de piele intoarsa, o combinatie care crea un efect destul de nefericit.

fara descriere

Columbeanu s-a dovedit a fi destul de pasnic in acea seara, socializand la un moment dat cu Denisa Nechifor, cea care se ocupa de imaginea ceasurilor Guess in Romania, prin firma de PR si evenimente pe care o detine in coproprietate.

"E adevarat, am stat de vorba cu domnul Columbeanu. Eu m-am dus la dansul, ca sa facem cunostinta. Am facut schimb de telefoane si l-am intrebat daca pe viitor pot sa ii trimit invitatii la evenimentele noastre. A raspuns afirmativ si mi-a lasat impresia unui tip foarte educat", a explicat Denisa Nechifor pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate