FOTO | Nicki Mitea s-a transferat de Sarbatori la un club de... manele! Dupa despartirea de Andreea Tonciu, fotbalistul s-a distrat o noapte cu Miss Piranda!

Nascut talent si ramas la stadiul de speranta a fotbalului romanesc, Nicolae Mitea a petrecut de Craciun intr-un club de manele.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereConsiderat nu de mult un jucator pe care Nationala Romaniei s-ar putea baza in viitor, Nicolae Mitea a ajuns sa joace mai mult prin baruri si carciumi. Dupa ce s-a despartit de iubita lui, Andreea Tonciu, Mitea pare sa fi ramas si fara bani, daca ne gandim ca in anii trecuti isi petrecea Sarbatorile de iarna in locatii exotice. Fotbalistul demostreaza insa ca nu trebuie sa calatoresti mii de kilometri pentru a te simti bine, e suficient sa ai langa tine o fata frumoasa si o muzica care sa-ti placa. Tocmai de aceea, Mitea si-a petrecut una dintre noptile trecute intr-un club de manele, unde s-a pozat cu dansatoarea Cristina Pucean, actuala detinatoare a titlului de Miss Piranda. Favorita lui Salam si a lui Minune a avut numai cuvinte de lauda despre Mitea, despre care a spus ca este „un om deosebit”, lucru de care si-a dat seama dupa o noapte de chef nebun, pe ritmuri de manele.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate