FOTO! Nu se mai feresc de ochii lumii! Cantaretul Alex Mataev si fiica vicepremierului Liviu Dragnea s-au afisat la un eveniment monden! Alexandra a purtat o geanta de 1000 de euro!

Alexandra Dragnea, frumoasa fiica a vicepremierului Liviu Dragnea, traieste o poveste de dragoste, de cateva luni, cu Alex Mataev, care a devenit cunoscut la concursul de talente X Factor.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, C.I.

fara descriereArtistul s-a clasat pe locul al doilea in competitie, iar imaginea lui s-a consolidat la emisiunea "Te cunosc de undeva".

Pe plan muzical cantaretul nu a dat deocamdata lovitura cu o piesa care sa ia cu asalt posturile muzicale, dar pe plan personal se bucura de dragostea unei fete frumoase, instarite si cu un viitor profesional promitator.

Tanara care se iubeste cu Mataev de mai bine de un an este nimeni alta decat fiica vicepremierului Liviu Dragnea. Si, daca pana acum cateva luni cei doi au preferat sa-si ascunda dragostea de ochii presei, acum se afiseaza impreuna, nestingheriti, la evenimente mondene.

Aseara, de exemplu, indragostitii au onorat invitatia la aniversarea de 15 ani a unei reviste glossy. In timp ce solistul a imbracat o tinuta potrivita, dar modesta, partenera lui a ales piese vestimentare scumpe. Piesa de rezistenta a outfit-ului Alexandrei a fost o geanta care costa in jur de 1000 de euro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate