FOTO! O vezi toata ziua imbracata in port popular, dar asa nici nu ti-ai fi imaginat-o vreodata ! Mariana Ionescu Capitanescu e femeie moderna. Uite ce face pentru a se intretine!

Cantareata de muzica populara Mariana Ionescu Capitanescu a implinit recent 25 de ani de activitate, motiv pentru care, marti seara, a organizat un spectacol aniversar la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereEvenimentul s-a bucurat de un succes real, spectacolul desfasurandu-se cu "casa inchisa". fara descrierePutina lume stie insa ca, pentru acest spectacol, Mariana Ionescu Capitanescu a avut numeroase repetitii alaturi de Ansamblul Maria Tanase si s-a pregatit luni in sir. fara descrierePentru a avea o conditie fizica buna si a rezista la programul incarcat, cantareata de muzica populara s-a apucat serios de sport. Zilnic, ea a mers la sala de fitness, unde in locul fotei si al iei a imbracat echipamentul de antrenament. fara descriereMariana Ionescu Capitanescu a avut marti seara spectacol aniversar de 25 de ani de cariera

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate