FOTO! Pe Mugur Ciuvica il vezi in fiecare seara la televizor, discutand cu patos pe teme politice, dar uite ce fiica frumoasa are fostul consilier prezidential! Adolescenta are 14 ani!

Presedintele Grupului de Investigatii Politice are toate motivele sa fie mandru de familia lui!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereMugur Ciuvica si sotia sa, CatalinaMugur Ciuvica, fost consilier al presedintelui Emil Constantinescu si actual invitat permanent al emisiunii “Sinteza zilei”, de la Antena 3, are o sotie, Catalina, care a lucrat in presa.

In perioada in care Ciuvica a ocupat functia de consilier prezidential, Catalina a fost secretara lui Catalin Harnagea, fostul director al Serviciului de Informatii Externe (SIE).

Mugur Ciuvica si nevasta lui, care formeaza un cuplu solid si discret, pozele cu ei impreuna fiind rare, au un baiat si o fetita superba in varsta de 14 ani.fara descriere

Adolescenta Ana, mostenitoarea presedintelui Grupului de Investigatii Politice, are corp de manechin si chip angelic, si ar putea oricand sa urce pe podiumurile de moda. Pustoaica face insa nota discordanta in generatia ei, ea fiind foarte bine educata, ascultatoare si axata pe invatatura.fara descriereAna Ciuvica este o eleva de nota zecefara descriere

EXCLUSIV! Pe Mugur Ciuvica il vezi de o viata la televizor, dar uite ce sotie frumoasa are fostul consilier de la Cotroceni! Catalina a lucrat ca secretara a directorului SIE!

EXCLUSIV! A fost 7 ani iubita lui Mircea Badea, dar pana la urma s-a casatorit cu un hair-stylist! Vezi cum arata cel care o face fericita pe Diana Duhanov, femeia care a fost ca si maritata cu vedeta tv!

FOTO! Pe ei ii vezi in fiecare seara la televizor trimitandu-si "sageti", dar, totusi, au ceva in comun! Robert Turcescu si Mihai Gadea sunt tatii unor fete foarte frumoase!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate