FOTO | Povestea tatuajului preferat a lui Alex Velea. Artistul si-a batut in piele un mesaj scris intr-o limba moarta!  

Nu mai este o noutate pentru nimeni. Alex Velea este innebunit dupa tatuaje si are zeci de desene scrise si batute cu tus pe corpul sau.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereSi-a transformat corpul intr-un templu pe care si-a scris mesaje catre parinti sau Dumnezeu, sau si-a desenat chipurile oamenilor dragi sau alte lucruri minore care la momentul respectiv au reprezentat ceva important pentru el. fara descriereAcesta este mesajul care l-a calauzit in viata pe Alex Velea: "Prin greutati catre stele"Este vorba despre Alex Velea si marele sau hobby pentru tatuaje. Putina lume stie insa ca unul dintre cele mai indragite tatuaje pe care si le-a facut Alex Velea de-a lungul vremii, nu este cel mare de pe spate, sau chipul prietenului Smiley, pe care l-a desenat cu tus pe bratul stang, ci cel pe care si l-a batut in piele putin mai sus de inima. Acesta reprezinta un ingeras care priveste spre cer, iar sub el sta scris un mesaj intr-o limba moarta, in latina: “Per aspera ad astra”, ceea ce poate fi tradus :”Prin greutati catre stele”. Ei bine, mesajul cu pricina a fost realizat cu ani in urma, pe cand Velea nu era un nume atat de cunoscut in industria muzicala, dar spera ca va reusi sa ajunga sus. Lucru care dealtfel s-a si intamplat!

FOTO Antonia si Alex Velea au fugit din tara! Cei doi cantareti isi traiesc povestea de iubire aici. Asa decor n-ai mai vazut decat in filme!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate