FOTO! Robert Turcescu se mandreste cu fiica lui! Ioana cocheteaza cu actoria si are rezultate foarte bune la scoala!

Robert Turcescu este unul dintre personajele care au tinut presa ocupata in ultimele saptamani. Jurnalistul a oferit presei doua subiecte captivante, unul legat de viata profesionala si celalalt - de cea sentimentala.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereIoana este fiica lui Turcescu din prima casniciePrima oara a dezvaluit ca a fost ofiter sub acoperire si a anuntat ca renunta la emisiunea pe care o realiza la B1 TV, iar la doua saptamani distanta de evenimentul care a pus pe jar posturile de stiri, s-a insurat cu o frumoasa creatoare de moda in varsta de 25 de ani, despre care nici nu se stia ca ar fi iubita lui.

Mandru nevoie mare de tanara care a acceptat sa-i fie sotie, Robert Turcescu a declarat ca ii multumeste lui Dumnezeu pentru partenera de viata superba pe care i-a dat-o. Iar pentru protagonistul nostru, motivele de mandrie in viata personala nu se opresc aici.

Reputatul jurnalist are o fata in varsta de 12 ani care cocheteaza de la o varsta frageda cu actoria si are rezultate excelente la scoala. Fostul om de televiziune nu rateaza nicio piesa de teatru in care joaca fiica lui si este prezent la majoritatea sedintelor cu parintii, semn ca, desi nu mai formeaza un cuplu cu mama adolescentei, este un tata devotat.fara descriereAdolescenta joaca in toate piesele puse in scena la scoala unde invata

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate