FOTO SCANDALOS! De Craciun, in familia "micului Hercule", a fost dezmat total! Mama campionului a jucat in scene sexy cu o prietena!

Giuliano Stroe si fratii sai au avut parte, de Craciun, de un show aproape erotic in care rolul principal l-a avut mama lor, Ileana.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereFamilia lui Giuliano Stroe, pustiul supranumit “Micul Hercule”, a sarbatorit Craciunul in casa din satul Icoana, judetul Olt, avand ca invitati cativa prieteni. fara descriereLa un moment dat, probabil dupa cateva pahare de vin, Ileana, mama lui Giuliano si a celorlati trei frati ai sai, a invitat-o pe canapea pe o amica de-a sa, Alina, iar cele doua au inceput sa se mangaie, sa se urce un ape cealalta, mimand o scena de sex. fara descriereLa un moment dat, mama lui Giuliano i-a pus o mana pe sani Alinei. “Am controlat sa vad daca-ti bate inima”, i-a transmis Iuliana Stroe amicei sale, in timp ce aceasta a replicat vulgar, facand referire la tatal lui Giuliano, Iulian: “Daca Iuli nu te satisface o fac eu, nebuno!”. fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate