FOTO | Sefii clanului Becali sunt dupa gratii, dar traditiile se respecta, indiferent de vremuri! Rudele au taiat porcul in fata la celebrul bar din Pipera

Vezi ce au facut ieri machedonii din Pipera, chiar in mijlocul strazii!

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

In fiecare an, sarbatorile de iarna erau un prilej perfect pentru familia Becali si rudele lor numeroase de a organiza o masa festiva, cu cateva zile inainte de Craciun. Devenise o traditie ca aromanii lui Gigi, Victor si Giovani sa se stranga la Buggy Bar, o locatie deja renumita in Pipera.

fara descriere

Anul acesta, "capeteniile" familiei au lipsit de la aceasta masa, motivul fiind deja cunoscut: incarcerearea fratilor si a varului Gigi dupa decizia definitiva din "Dosarul Transferurilor".

fara descriereCu toate acestea, rudele celor trei au tinut mortis sa duca mai departe traditia, iar astazi, la Buggy Bar s-a taiat porcul. E drept, ceremonia nu a mai avut mai nimic din fastuozitatea anilor trecuti, cand Gigi, Victor si Virgil stateau in capul mesei, ciocnind canile de tuica si vin cu rudele apropiate, iar pe fundal rasunau acorduri sprintare ale unor iscusiti lautari aromani. Acum, 3-4 barbati au executat in fuga un godac de vreo 120 de kilograme chiar pe terasa barului, sub privirile sutelor de masini care treceau pe vestita sosea Pipera, aglomerata din calea afara. Dupa ce au transat animalul, machedonii s-au grabit sa-l adaposteasca in bucataria barului, urmand a fi pregatit pentru o masa bogata, dar fara niciun pic de sare si piper, in absenta barosanilor aflati la "suferinta".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate