FOTO SI VIDEO Mii de oameni au luat cu asalt Piata Universitatii! Si la Cluj sau Timisoara oamenii au iesit in strada, scandalizati de modul in care Guvernul a organizat alegerile!

Reactie violenta si solidara a opiniei publice pentru modul in care au fost organizate aceste alegeri.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereIn Piata Universitatii din Capitala, dar si in Cluj si Timisoara, mii de persoane au iesit in strada, manifestandu-si dezaprobarea fata de modul lamentabil in care autoritatile au organizat si turul doi al alegerilor prezidentiale, dupa ce clacasera inca din primul tur.fara descriere Lumea striga impotriva guvernului si a celor responsabili de faptul ca in diaspora exercitarea dreptului la vot a ajuns o adevarata loterie!fara descrierefara descrierefara descriere

BUCURESTI

Ora 20.12 Unele masini claxoneaza in semn de solidaritate cu manifestantii

Ora 20.06
Grupul de manifestanti pleaca spre Guvern. Jandarmii le-au facut loc pe prima banda si nu ii impiedica sa se deplaseze. Nu au fost incidentete de niciun fel

Ora 20.04
Manifestantii striga "La Guvern", iar un grup incearca sa plece spre Palatul Victoria. In Piata Universitatii sunt cateva zeci de jardarmi

Ora 20.00 Oamenii scandeaza "Iubirea de tara in voturi se masoara", scrie hotnews.

Ora 19.57
Se striga "Cine nu sare nu vrea schimbare", iar oamenii sar. In Piata sunt la aceasta ora aproximativ 1.000 de manifestanti

Ora 19.50
In Bucuresti protesteaza peste 1.000 de persoane. Se striga "Unde esti, Bucuresti?" si "Romania, trezeste-te".

Ora 19.41 Manifestantii striga "Nu puteti fura cat putem vota"

Ora 19.26
Cateva sute de persoane protesteaza in fata Teatrului National. Manifestantii au cantat imnul si scandeaza "Nu mai vrem hotie, vrem democratie", "Melescanu, esti ca Corlatean", "Iesiti din casa, daca va pasa".

Ora 19.00
Sunt aproximativ 400 de manifestanti. Ei striga "Tara s-a trezit din somn, ghinion, ghinion", "Ce vrem noi e si pentru voi", "Hai sa fim eroi in turul doi", "Prelungiti votul"

Ora 18.50
"Vote should be a right, not a fight"/ "Deplasati hora pentru diaspora"/ "Votul trebuie permis si la Londra si Paris"/ "Cozile de la Paris sunt la fel ca-n comunism" - scandeaza manifestantii.

Acestia au aplaudat o femeie care a povestit ca a venit din Italia, pentru ca in primul tur a stat la o coada imensa.

Ora 18.40
Protestatarii striga "Tara asta nu o iei cu o sticla de ulei", "Vor sa voteze, lasati-i sa voteze", "Let them vote", "Ne-ati furat cu totul, nu ne luati si votul".

In Piata sunt aproximativ 300 de manifestanti

Ora 18.22
In jur de 200 de persoane in Piata. Unii manifestanti au masti la gura, marcate cu un X. Ei scandeaza "Vrem prelungire pentru tari straine", "Unde-i vot nu e minciuna, hai sa votam impreuna", "Veniti la vot, sa le dam in bot" si agita pancarte cu "Let them vote".

Lumea continua sa vina.

Un grup de pensionari striga "Jos Basescu".

Ora 18.15
In jur de 100 de persoane, in mare parte tineri, s-au deja adunat in Piata Universitatii, in fata Teatrului National

CLUJ

Aproximativ 100 de oameni participa duminica seara la un miting in Piata Unirii, anunta ClujToday. Oamenii au venit cu drapele ale Romaniei si cu pancarte pe care au scris "Vrem respect!" si "Multumim, Diaspora!"

Unii dintre protestatari au venit insotiti de copii. Altii au venit cu catei, in timp ce unul dintre ei a adus un iepure, pentru a arata ca guvernantii se tem de votanti, mai relateaza ClujToday. "Jos comunistii!" si "Libertate", dar si "Vrem schimbare" sunt scandarile preferate ale manifestantilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate