FOTO Singura gimnasta care i-a dat in judecata pe Bellu si Bitang si-a refacut viata in America! Oana Petrovschi i-a acuzat pe marii antrenori de rele antrenamente, dar pana la urma s-a inteles financiar cu ei!

Oana Petrovschi, gimnasta care i-a dat in judecata pe antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang pentru faptul ca ar fi fortat-o la antrenamente, provocandu-i o accidentare grava, si-a refacut viata in America, dupa ce a divortat de primul sot.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereOana Petrovschi s-a retras din gimnastica in 2003, la doar 17 ani, chiar inainte de Olimpiada de la Atena, in urma unei hernii de disc care i-a pus capat carierei. Ulterior, fosta vicecampioana mondiala la paralele s-a operat in Austria si a dat in judecata Federatia de gimnastica pentru ca nu i-a platit operatia, dar si pe antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang, pe care i-a acuzat de rele tratamente in timpul pregatirilor. fara descriereDupa aceasta, avocatii partilor s-au inteles, presa relatand ca Oana s-a fi ales cu un apartament si o suma de bani. Oana a avut apoi si o agitata viata sentimentala. In 2010, ea s-a maritat cu un roman stabilit in Italia, caruia i-a daruit o fetita, dar cei doi au divortat dupa numai un an. fara descriereOana si-a refacut viata in SUA, unde s-a maritat cu un american, cei doi si fetita din prima casatorie locuind intr-un orasel langa Seattle, aflat foarte aproape de granita cu Canada.fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate