FOTO | Situatie fara precedent la Munchen! Romanii nu pot vota!

Este inadmisibil ce se intampla la sectiile de votare din Munchen!

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

UPDATE - ora 23.40 - ora Romaniei. Cititoarea noastra revine cu urmatorul comentariu: "Sectia de votare este acum inchisa! Nu mai voteaza nimeni! Prelungirea timpului de vot nu a fost acceptata! Eu personal am votat, dar sunt foarte multi oameni care nu au putut face asta! La consulat era agitatie. In jurul orei 18.00 a venit si politia, iar acum seara oamenii vroiau sa ii ia la bataie pe angajatii de la consulat, desi ei nu au nici o vina, doar executa ce ordona cei de la Bucuresti! Cum sa faci in Bayern, regiune in care se afla cel putin 100 de mii de romani, doar o sectie de votare si aia intr-o camaruta inghesuita in care intrau 3-4 persoane o data??? Cum oare sa nu fie destule declaratii??? Chiar asa isi bat joc de oameni?!? Si se mai vor alesi! Sa zica mersi ca nu ii bate lumea pe strada! Sincer daca nu ia nimeni masuri imi este frica sa merg la vot in turul doi! Din pacate asa au ajuns romanii din afara tarii sa nu isi poata exercita drepturile", a adaugat Isabelle Combier.

fara descriere

Romanii din Munchen sunt si ei, innebuniti, pentru ca se apropie ora de inchidere a sectiilor de votare si ei nu au reusit sa isi exercite dreptul legal, desi stau de ore la cozi.

"Va rog daca puteti sa ne ajutati! Ni se fura dreptul de a vota! Faceti ceva sa se prelungeasca votul! In München se sta 7 ore la coada sa putem vota! Domnul Corlateanu ne-a privat de DREPTUL NOSTRU de a vota! S-au terminat declaratiile de vot a trebuit sa xeroxam. Nu e normal! Sunt sute de oameni care nu pot vota pentru ca se inchid urnele!!! Vrem sa votam pentru o Romanie ca afara!", este strigatul de disperare pe care Isabelle Combier, o cititoare WOWbiz.ro, ni l-a transmis tocmai din Munchen, Germania.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate