FOTO SOC! Uite-l pe Nicolae Ceausescu cum isi saruta mama moarta in sicriu! Nea Nicu n-a vrut s-o inmormanteze pe Alexandrina pe 7.7.1977 dintr-un motiv absolut fabulos!

Moartea mamei lui Nicolae Ceausescu, Alexandrina, a fost un moment de cumpana in viata fostului dictator, care se pare ca nu si-a dorit in ruptul capului ca mama sa sa fie inmormantata intr-o zi sub semnul cifrei 7.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descrierefara descrierefara descriereIn vara anului 1977, dupa ce a stat tintuita la pat aproape o luna, Alexandrina Ceausescu, mama lui Nicolae Ceausescu, presedintele Romaniei pana pe 22 decembrie 1989, s-a stins din viata, spre disperarea dictatorului, care-si pierduse si tatal, Andruta, in 1969.

Pregatirile pentru inmormantarea batranei au fost facute cu discretie, in ciuda faptului ca tot Scornicestiul natal afisa un aer cernit, sub ocupatia securistilor infiltrati in randul celor care plangeau sincer disparuta.

fara descrierePana la urma, joi, 7 iulie 1977, Ceausescu si-a condus mama pe ultimul drum, dar - conform apropiatilor familiei, ramura Barbulescu - temandu-se de potriveala incredibila a cifrelor din ziua respectiva, 7.7.1977, nea Nicu a fost la un pas sa mai amane cu inca o zi ceremonia! Si asta pentru ca fostul dictator aflase la priveghi, de la cateva batrane ale satului, dupa ce si-a sarutat mama pe frunte, ca atunci cand inmormantarea unui om se face intr-o zi “insemnata”, in care un numar se tot repeta, sufletul decedatului se va chinui pana la urmatoarea “aliniere”, a oricarui alt numar!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate