FOTO ŞOCANT! Mama Biancăi Drăguşanu e de nerecunoscut! A apelat Madi Dragoş la  estetician?

Mama Biancăi Drăguşanu a apelat la operaţiile estetice, după cum se poate observa dintr-o poză recentă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Mama Biancăi Drăguşanu a apelat la operaţiile estetice, al fel ca fata ei. Zilele trecute, Bianca a postat o fotografie în care apare alături de mama ei, Madi, şi de fiica sa, Sofia. „Cele mai importante fiinte din viata mea. Ele doua. Mama si Sofia”, a scris Bianca. (vezi cine a terorizat-o pe Bianca Drăguşanu)

Citeste si: Bianca Drăgușanu a criticat aspru femeile întreținute: „Aș înnebuni”

Citeste si: Alex Bodi şi-a deschis o nouă afacere în Spania! Soţul Biancăi Drăguşanu are o parteneră de încredere care îi supervizează investiţiile!

Citeste si: Bianca Drăgușanu, adevărul despre greșelile din viața ei: "Sunt pregătită de orice în viața mea, nu mă mai surprinde nimic"

„Sunt tare fericita si mandra de tot ce sunt si ce am realizat in viata mea si pentru ele voi fi mereu cea mai buna varianta a mea”, a mai postat vedeta. În poză, Madi Dragoş, mama Biancăi, apare cu o figură total diferită de cea cunoscută, efectele operaţiilor estetice la nivelul feţei fiind evidente.

fara descriere

Mama Biancăi Drăguşanu a apelat la operaţiile estetice. Madi a avut cancer de piele

Madi a trecut printr-o perioadă teribilă în 2016, dupa ce medicii au diagnosticat-o cu un cancer de piele. În 2017, în presă s-a scris că Madi a suferit o operaţie în zona nasului, unde i s-ar fi îndepărtat o porţiune de piele.

Bianca a negat atunci că mama sa a fost operată. “Mama nu a facut nici o interventie chirurgicala de curand! Exclus! A venit in Capitala sa ma ajute cu micuta Sofia! In plus, face o serie de tratamente la medicul Calin Dobos, cel care a avut grija de ea in toata aceasta perioada! Va spun sincer ca ii este mai bine si chiar a depasit probleme de sanatate de anul trecut!”, a declarat Bianca Dragusanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate