Foto SOCANT! S-a dus la estetician pentru un lifting si i s-a umflat capul groaznic - Toate astea din cauza unui medicament pe care si tu il iei

Kellie Maloney este un fost pugilist in varsta de 61 de ani care de mai bine de 18 luni este intr-un proces lung si greu de schimbare de sex.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereBarbatul a marturisit ca nu este pentru prima data cand se opereaza la nivelul fetei, acesta mai suferind o interventie chirurgicala in Spania. De data aceasta a ales ca tara Belgia unde s-a operat la ochi, pometi, nas si si-a facut un mic lifting.La scurt timp dupa operatie, capul i s-a umflat ca un balon, dublandu-si dimensiunea.

fara descriereA ajuns la terapie intensiva si medicii au inceput sa ii dreneze lichidul acumulat, informeaza Daily Mail. Din nefericire pentru ea, consumul de aspirina ridicat pentru a ii subtia sangele i-a cauzat complicatii si a facut ca ranile sa nu i se mai vindece normal. Kellie Maloney isi doreste sa fie femeie si pentru asta a incercat sa isi schimbe structura osoasa a fetei.

fara descriereChiar daca a trait clipe cumplite, transexualul a marturisit ca va continua cu pasul urmator si anume schimbarea de sex. Din cauza complicatiilor suferite, Kellie trebuie sa mai astepte pana la anul ca acest lucru sa fie posibil.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate