FOTO SOCANT! Uite-l pe soferul sinucigas sarind de pe un tren! George Dumitru si-a anticipat moartea violenta in timp ce se distra cu amicii! Tanarul care a luat cinci vieti nevinovate avea aplecare spre gesturi extreme!

Drama lui George Dumitru, soferul care s-a sinucis luand cu el cinci vieti nevinovate, continua sa provoace discutii intre amicii disparutului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereTragedia "semnata" de George Dumitru (28 de ani), care a provocat pe 27 septembrie un groaznic accident rutier langa Campina, in care tanarul si-a pierdut viata alaturi de alte cinci persoane nevinovate, aflate in masina carora a intrat pe contrasens, socheaza in continuare. fara descrierePrietenii lui George vorbesc despre acesta ca despre un tip cu chef de distractie si mereu pus pe glume, incapabil de un asemenea gest extrem, chiar daca tanarul nu depasise faptul ca se despartise de prietena lui. Din acea perioada normala a soferului sinucigas dateaza si fotografia intrata in posesia WOWbiz.ro, in care acesta sare dintr-un tren aflat intr-un muzeu, cel mai probabil cel din Parcul Carol! Conform apropiatilor, ipostaza pare premonitorie pentru moartea violenta de care a avut parte George, in ciuda zambetului de pe fata acestuia!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate