FOTO șocant! Ultima imagine cu Zina Dumitrescu în viață! Cum ajunsese să arate ”marea doamnă a modei românești”

Ultima fotografie cu Zina Dumitrescu în viață a fost făcută anul trecut, în luna decembrie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Zina Dumitrescu rămăsese doar o umbră din cea care fusese odinioară ”marea doamnă a modei românești”. Fosta creatoare slăbise enorm, avea probleme cu dantura iar părul îi căzuse aproape în totalitate în zona tâmplelor.

Așa apare Zina Dumitrescu în utlima fotografie cu ea în viață, făcută în decembrie 2018, în mașina Danei Săvuică, imediat după ce fosta creatoare părăsise spitalul unde fusese internată cu probleme grave de sănătate. În acel moment, ea mai avea doar 3 luni de viață iar apropiații spuneau că renunțase deja să lupte.

”Zina a încetat să mai lupte”

fara descriere

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Israelei Vodovoz la un an de la moartea avocatei FOTO

Citeste si: Natalia de la ”Bravo, ai stil!” este super-sexy, însă mama ei este o ”bunăciune” Foto de senzație cu cele două EXCLUSIV

Citeste si: Video șocant! O fetiță este aruncată pe scări, de tatăl său! Ce s-a întâmplat cu ea, la scurt timp

“În ultima perioadă, a slăbit destul de mult, în jur de 10 kilograme. La ora actuală, dânsa mănâncă cam jumătate sau sunt zile în care mănâncă şi mai puţin decât o jumătate din meniul nostru, zilnic! Pofta de mâncare a dânsei, precum şi dorinţa ei de a mânca nu mai este la fel de mare cum era acum două-trei luni. În continuare, noi suntem alături de dânsa şi vrem să facem să fie bine, dar nu vrea. E o perioadă mai grea pentru dânsa şi refuză”, spunea Ion Cassian, șeful azilului în care mama Zina era cazată, cu puțin timp înainte ca aceasta să moară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate