FOTO! Sosia Annei Lesko este cel mai nou iepuras Playboy! Uite ce tatuaj are pe spate!

Cel mai nou iepuras Playboy autohton se numeste Claudia Stoica. Are 27 de ani, iar WOWbiz.ro v-a prezentat-o recent pe tanara din Timisoara drept sosia Annei Lesko, banuind astfel ca ea ar avea o sansa la inima lui irinel Columbeanu! Claudia, insa, e foarte atenta cand vine vorba de relatii, acest lucru fiind evidentiat cu ajutorul unui tatuaj!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereClaudia Stoica este playmate-ul lunii noiembriePlaymate-ul lunii noiembrie se numeste Claudia Stoica. Are 27 de ani si e din Timisoara. Seamana cu Anna Lesko, iar daca tinem cont de faptul ca stie sa cante si sa danseze o putem compara mai bine cu celebra solista. WOWbiz.ro v-a prezentat-o recent pe Claudia, care prin asemanarea cu Anna ar putea sa-i trezeasca ceva nostalgii lui Irinel Columbeanu, fostul iubit al cantaretei.fara descrierePe spate are un tatuaj cu mesajul "Intre iubire si ura nu este decat un singur pas"

Cu toate acestea, Claudia e foarte atenta cand vine vorba de relatii de dragoste. Frumoasa timisoreanca si-a tatuat pe spate ceea ce crede despre dragoste: "Intre iubire si ura nu este decat un singur pas", amintind parca de ultima relatie a milionarului de la Izvorani, mai exact ultima perioada a mariajului esuat cu Monica Gabor.

sursa foto: playboy.ro

FOTO! Irinel Columbeanu se va topi cand o sa vada acest iepuras Playboy din Romania! Seamana cu o fosta iubita de-a sa

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate