FOTO | Tara arde si Guta... se tunde! In timp ce Narcisa plangea la politie, manelistul si-a aranjat freza cu 10 lei intr-un subsol

In plin scandal cu Narcisa la Politie si mobila mutata in curtea casei din Bucurestii Noi, Nicolae Guta s-a dus sa... se tunda.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereNicolae Guta, imediat dupa ce s-a tuns. Ca sa nu raceasca, si-a pus un fes pe capImaginea cu curtea casei Narcisei plina de bulendre, mobila si electrocasnice i-a socat pe toti vecinii. Unii spuneau ca Nicolae Guta, suparat foc, a decis sa o rupa definitiv cu eterna lui iubita si sa isi ia toate lucrurile din casa. Altii, sunt de parere ca manelistul a revenit la sentimente mai bune in ce o priveste pe Beyonce de Romania si vrea sa ii faca acesteia poftele si anume sa o dea afara din casa pe Narcisa.

fara descriereDuba in care a fost incarcata toata mobilaA treia varianta a vecinilor din cartierul Bucurestii Noi: Guta o muta pe Narcisa. Astfel s-ar explica faptul ca in urma cu cateva ore curtea casei era plina ochi de mobila, haine, valize si electrocasnice, iar acum abia daca a mai ramas ceva in batatura. O parte din lucruri au fost incarcate chiar e Guta in masina sa personala, in timp ce o alta parte au fost bagate intr-o duba cu scopul de a fi mutate la o alta destinatie.

fara descriereCurtea casei din Bucurestii Noi a fost golita de bulendrele care i-au speriat pe toti vecinii in aceasta dimineataInteresant este ca in timpul acestei desfasurari de forte din curtea casei din Bucurestii Noi, Narcisa impreuna cu avocata sa dadea cu subsemnata la Sectia 12 de Politie, unde trebuie sa raporteze periodic, ea fiind eliberata conditionat, sub control judiciar.

fara descriereNarcisa, alaturi de avocata sa, la Sectia 12 de politieDupa ce a incarcat bortbagajul Loganului sau, Nicolae Guta a plecat sa... se tunda. A orit in dreptul unei frizerii de cartier situata la subsolul unui imobil si, cu numai 10 lei, si-a "tras" o freza noua. Gest cel putin surprinzator pentru un cetatean pe care in mod normal ar trebui sa arda camasa de cate probleme il apasa...

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate