FOTO! Toata viata lui, soferul - kamikaze s-a distrat cat a putut! George Dumitru era sufletul petrecerilor si se simtea bine inconjurat de femei!

WOWbiz.ro a intrat in posesia unor fotografii surprinse in ultimii ani de viata ai lui George Dumitru, soferul kamikaze care a omorat 5 oameni in accidentul rutier pe care l-a provocat pe 27 septembrie in apropiere de Campina.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereGeorge Dumitru s-a sinucis, sambata seara, intrand cu masina intr-un alt autovehiculfara descriereMereu bine dispus si cu chef de distractie, asa apare George Dumitru, soferul kamikaze, in diverse ipostaze surprinse la petrecerile la care tanarul mort la 28 de ani a participat alaturi de prieteni. Fie dansand, fie cu chef dupa un pahar in plus, dar mai ales in mijlocul femeilor, George Dumitru a stiut sa-si traiasca viata din plin, pana sa cada in depresia fatala, dupa ce a fost parasit de iubita Ela.

fara descrierefara descriere Imaginile intrate in posesia WOWbiz.ro ni-l infatiseaza pe George Dumitru la chefuri cu prietenii din 2010 pana in 2014, interval in care tanarul se comporta normal, nu ca un om dispus sa-si puna capat zilelelor si sa omoare alti cinci nevinovati, cum s-a dovedit pe 27 septembrie.fara descrierefara descrierefara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate