FOTO Uite cum arata cererea pe care a completat-o Klaus Iohannis cand a cerut o luna concediu fara plata!

Klaus Iohannis si-a luat doua luni de concediu fara plata de la Primaria Sibiu pentru a se dedica doar campaniei electorale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Klaus Iohannis nu a lasat nimic la voia intamplarii inaintea alegerilor prezidentiale. Pentru a se concentra doar pe campania electorala, Iohannis a lasat deoparte treburile Primariei din Sibiu, luandu-si concediu fara plata. Saptamanalul Kamikaze a publicat cele doua cereri pe care Iohannis le-a depus la Consiliul Local Sibiu, una pentru luna octombrie, cealalta pentru noiembrie, in care acesta solicita concediu fara plata, invocand statutul alesilor locali. Iohannis a mentionat in cerere si persoana care urma sa-i preia atributiile in perioada in care lipsea din Primarie, aceasta fiind o femeie, viceprimarul Fodor Astrid.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Galerie foto 
Citește și:

Medicii sunt în alertă din cauza pacineților cu forme grave de COVID-19: „Formele sunt mult mai dificile și mult mai greu de...”

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Cele mai noi declarații despre starea de sănătate a legendei Michael Schumacher, pilotul de F1 care a suferit un grav accident la schi

O tânără din București a fost jefuită și violată de un bărbat care s-a cățărat pe bloc! Individul a intrat pe geam

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies