FOTO! Uite cum arata o mare actrita romanca la 75 de ani! Valeria Seciu a ramas la fel de distinsa! Artista a fost maritata cu Octavian Cotescu si are un fiu calugar la Muntele Athos!

Considerata in tinerete una dintre cele mai frumoase actrite ale Romaniei, Valeria Seciu a ajuns de nerecunoscut la 75 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereValeria Seciu in tinerete, jucand in "Pescarusul"Valeria Seciu a fost considerata una dintre cele mai frumoase si talentate actrite de teatru si film din Romania, cariera fiindu-i incununata de premiul UNITER, acordat pentru intreaga activitate in anul 2007.fara descriereOctavian Cotescu, fostul sot al Valeriei Seciu In aceasta vara, charismatica actrita a implinit 75 de ani, iar varsta nu le iarta nici pe cele mai frumoase femei, dovada fiind o fotografie realizata recent, cu prilejul unui eveniment cultural. Valeria Seciu a fost maritata cu celebrul actor Octavian Cotescu, decedat in 1985, cei doi avand un fiu, Alexandru, care s-a calugarit la Muntele Athos.fara descriereAsa arata astazi marea actrita

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate