FOTO | Uite cum arata ultimul frate in viata al lui Nicolae Ceausescu! Ion Ceausescu spune ca traieste un calvar: "Continuam sa purtam crucea deznadejdii!" Vezi ce mare vedeta are grija de familia batranului!

Ion Ceausescu, singurul frate al lui Nicolae Ceausescu ramas in viata, a povestit ca viata sa dupa Revolutie este un calvar.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereNicolae Ceausescu a mai avut opt frati, singurul ramas in viata fiind mezinul Ion. Acesta a predat la Institutul Agronomic din Bucureşti si a fost seful Academiei de Ştiinţe Agricole, dar a ocupat si functii politice in comunism, fiind ministru secretar de stat, prim-vicepreşedinte al Comitetului de Stat al Planificarii. fara descriereDupă Revolutie a fost arestat timp de 6 luni, apoi a scris cărţi pe teme de holticultura, dar a marturisit, intr-un interviu, ca el si familia sa s-au simtit marginalizati: Ii multumesc Celui de Sus ca nu mi-a luat mintile, salvandu-mi familia din calea celor care doreau sa o injoseasca. Eu si sotia mea, Marioara,  profesori la Universitatea de Stiinte Agricole si de Medicina Veterinara am fost obligati sa ne retragem… Continuam sa purtam crucea deznadejdii. O facem cu demnitate si cu iertaciune pentru toti cei care ne-au condamnat sa o purtam pana la sfarsitul vietii. Dumnezeu este acolo sus, de unde le vede şi le judeca pe toate”. Fratele lui Ceausescu are o viata retrasa, iesind rar la evenimente. Nu a putut sa refuze insa invitatia lui Serghei Mizil, fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu-Mizil, care i-a adus anii trecuti la restaurantul sau, pe el si pe sotia sa, cu prilejul unui Revelion.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate