FOTO! Ultimul videoclip i-a dat mari batai de cap lui lui F.Charm! Cantaretul  a filmat cu orchestra la 0 grade Celsius si a avut parte de multe peripetii!

F. Charm a filmat, zilele trecute, videoclipul noului sau single, unul care se anunta a fi extrem de spectaculos si inedit.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descrierePrima locatie aleasa a fost Sinaia, la Cota 2000, loc spre care cantaretul a urcat alaturi de orchestra si echipa.

fara descriereFilmarile au inceput la opt dimineata si s-au terminat la ora 15.00. Apoi s-a plecat spre un alt traseu montan, Transbucegi. Acolo, inregistrarile s-au desfasurat cu dificultate, din cauza temperaturilor foarte scazute si a vantului puternic, insa, pana la urma, totul s-a terminat cu bine. Partea finala s-a realizat la Bucuresti, unde s-a filmat timp de 24 de ore incontinuu.

fara descriere“A fost cea mai grea filmare de videoclip pentru mine, insa cu siguranta a meritat, o sa va surprinda atat imaginile, cat si mesajul piesei. Am indurat temperaturi ce au ajuns aproape de 0 grade, vant, ploaie, dar ce nu facem noi pentru muzica si de ce nu, arta?!" a declarat F.Charm pentru WOWbiz.ro.

VIDEO F. Charm a lucrat ca pompier pentru o zi! Vezi la ce riscuri s-a expus!

Video | Xonia e doar o amintire! F Charm, indragostit lulea de noua lui muza

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate