FOTO | Urme de violenta acasa la Narcisa! S-au batut azi noapte dupa ce bruneta a iesit din spital? Detaliul care i-a socat pe toti vecinii! In aceste momente, mesterii incearca sa repare daunele

WOWbiz.ro a surprins, in urma cu putin timp, urmele unor acte de violenta petrecute azi noapte acasa la Narcisa Guta.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereMesterii incercau din rasputeri sa inlocuieasca cat mai repede geamurile sparte peste noapte acasa la NarcisaToti vecinii Narcisei, din Bucurestii Noi, au fost surprinsi in aceasta dimineata de desfasurarile de forte care au avut loc in curtea casei in care locuieste eterna iubita a manelistului. Mobila scoasa in batatura, haine, electrocasnice, valize si multe altele. Pareau ca se muta, ca s-au certat, ca Guta o da afara pe Narcisa din casa ca sa ii faca hatarul lui Beyonce de Romania. Vecinii vorbeau, fiecare ce banuia.

fara descriereNicolae Guta, extrem de abatutLa un moment dat si-a facut aparitia si Nicolae, abatut, chiar suparat, cu privirea in pamant. A incarcat niste bagaje in portbagajul Loganului sau si a plecat.

Un detaliu, insa nu a scapat jurnalistilor WOWbiz.ro. Unul dintre geamurile imobilului pastra urmele unei violente petrecute azi noapte. Era spart, semn ca la adresa au avut loc, fara doar si poate, acte de violenta.

fara descriereAcum ca s-au batut in miez de noapte, imediat ce Narcisa a fost externata de la Spitalul Victor Babes, ca un rau-voitor a atacat cu pietre casa in care salasluieste bruneta, nu avem de unde sa stim. Cert este ca geamul spart exista si chiar in aceste momente mesterii il inlocuiesc in graba, incercand sa acopere urmele dezastrului.fara descriereNarcisa a ajuns, din nou, la Politie

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate