FOTO! Valentina Pelinel, decizie soc dupa ce l-a vizitat pe Borcea in arest! Fotomodelul a scos la vanzare apartamentul de lux pe care-l detine in New York! Vrea pe el un milion de dolari!

Valentina Pelinel, fotomodelul despre care se spune ca ar fi gravida cu Cristi Borcea, isi vinde apartamentul din America.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereValentina Pelinel l-a vizitat pe Cristi Borcea in arestul Capitalei, presa speculand ca ar fi gravida cu omul de afaceri, a carui iubita ar fi fost si in trecut. Probabil tocmai pentru ca va deveni mamica si nu va mai putea calatori prea curand, Pelinel a decis sa-si vanda apartamentul din New York, pe care l-a cumparat in 2007, cu 975.000 de dolari, pe vremea cand isi desfasura cariera de fotomodel in America. fara descriereUlterior, dupa casatoria cu politicianul Cristi Boureanu, Pelinel a stat mai mult in Romania, dar nu a renuntat la imobilul din New York pe care l-a trecut, in 2012, pe numele firmei sale de peste Ocean. fara descriereCum ofertele din America nu prea mai exista, Pelinel a decis sa vanda apartamentul, anuntul gasindu-se pe site-urile de imobiliare, pretul cerut fiind de un milion de dolari. fara descriereApartamentul, care a fost golit de mobila, se gaseste la etajul 21 al unei cladiri din Manhattan, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din New York.fara descrierefara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate