FOTO! Vedetele de la “Danseaza printre vise” apar in rochii de imprumut!

Mutarea Monei Segall de la Pro TV la Antena 1, alaturi de echipa sa cu care in trecut realiza emisiunea “Dansez pentru tine”, este resimtita din plin de vedetele care participa in prima editie a show-ului “Danseaza printre vise”.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereRochita purtata de Lili Sandu poate sa fie inchiriata de catre oricine cu suma de 995 de leiCel mai mult au de suferit fetele, Lili Sandu si Jojo, care s-au trezit puse in situatia de a purta in timpul show-ului “Danseaza printre vise” tinute de inchiriat si nu rochite nou-noute, facute special pentru ele, cum se obisnuia la “Dansez pentru tine”.

fara descriereJojo si tinuta pe care a purtat-o in show-ul de dansAmanuntul nu ar fi iesit la iveala daca firma care se ocupa cu inchirierea acestor tinute nu s-ar fi promovat pe spatele lor si nu publica pe o retea de socializare poze si informatii explicite cu tinutele in care acestea urmau sa apara. “In cautarea rochiei perfecte: Lili Sandu in showroom-ul nostru. Ce tinuta a ales vedeti duminica la Antena1”, scrie intr-o postare deasupra fotografiei care o infatiseaza pe Lili Sandu proband rochia de “impumut”, ce-i drept de firma si extrem de scumpa, cu care urma sa apara in show-ul pe care il prezinta la Antena 1. fara descriere“Jojo a stralucit la “Danseaza printre vise” intr-o rochie Versace din colectia noastra. Rochia este disponibila pentru inchiriere aici”, se anunta intr-o alta postare. “Lili Sandu, incantatoare si sexy la emisiunea “Danseaza printre vise”. Lili poarta o rochie Blumarine disponibila spre inchiriere”, se precizeaza in postare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate