FOTO & VIDEO / EI sunt cel mai nou cuplu din muzica populară! Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman au cucerit publicul cu iubirea lor! La anu vor face două... nunţi

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Sunt tineri, frumoşi, talentaţi, populari şi formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Ei sunt cei mai populari artişti ai momentului, iar povestea lor de iubire te va uimi!

Au cucerit un public numeros cu iubirea şi vocea lor. Andrada Bârsăuan si Lazăr Arman, căci despre ei este vorba, fac furori la petrecerile unde sunt invitaţi sa cante. Cei doi tineri artisti se bucură de mare succes la public, dovadă e şi faptul că au foarte multe concerte în toata ţara.

Povestea lor de iubire este fabuloasă. "Eu şi Lazar ne-am cunoscut prin cântec! Întâmplarea a fost sa cântam impreuna la nunta unei colege de cântec, atunci l-am întâlnit pentru prima oară, m-a impresionat cum cânta la saxofon din prima clipa. După 3 luni de zile, destinul a fost ca eu sa cant la o seara organizata de folclor in Cluj Napoca, unde el impreuna cu colegi de cântec au venit ca invitaţi... şi cea mai amuzanta faza din toată povestea începutului nostru a fost ca eu cântam  iar Lazar a dat bani la lăutar, i-a plăcut tare de tot cum cântam încât mi-a dat bacsis. După seara aceea avea postări cu mine pe o reţea de socializare şi îndrăzneaţa bineînţeles i-am scris, îmi place de domnişoara cantereata, şi aşa a sărit scânteia noastră, in urma cu aproape 2 ani.", ne-a declarat Andrada Bârsăuan despre cum si-a cunoscut viitorul sot, cunoscutul saxofonist Lazăr Arman.

Pentru cei romantici din fire, cuplul de artisti este o sursa reala de inspiratie. Inca de cand s-au vazut pentru oara si-au dat seama ca sunt suflete pereche si la doar noua luni de cand au inceput relatia cei doi s-au mutat impreuna, artista renuntand la orasul natal Satu Mare pentru Bistrita, orasul natal al viitorului sot. La scurt timp dupa ce s-au mutat impreuna, Andrada a fost ceruta in casatorie chiar de ziua ei de nastere, iar la anul in 2019 au planificat sa faca si nuntile. Da!, ati auzit bine... nuntile! Cei doi vor face doua nunti: una la Satu Mare si una la Bistrita.

"Eu fiind din Satu Mare iar el din Bistrita, am hotărât după sa ma mut eu la Bistrita, m-a convins fără sa ma gândesc vreodată ca voi pleca in alt oraş... de ziua mea, in 21 Decembrie 2017, eram pe drum spre casa de la Bucureşti ne îndreptam spre Bistrita, unde am fost la filmări  am ajuns dimineaţa pe la 5. Cea mai frumoasa clipa din viaţa mea a fost când mi-a dăruit inelul . Urmează in anul 2019 sa facem şi Nunţile... A da, vor fi 2 nunţi ! O nunta la SATU Mare şi una la Bistrita, localitatea Şanţ, de unde este Lazar! Tradiţiile in fiecare judeţ sunt diferite şi vrem sa le păstram aşa cum sunt, va fi ceva unicat dar memorabil cu siguranţa", ne-a declarat indragita intrepreta.

In urma cu cateva zile, Andrada Barsauan si Lazar Arman au lansat videoclipul piesei “Mi-o fost scris bădiţă-n stele", ce reflecta povestea de dragoste dintre cei doi artisti. "“Mi-o fost scris bădiţă-n stele... Sa fii darul vieţii mele”. Cred cu siguranţa ca fiecare spera sa îşi întâlnească jumătatea inimi, asa cum mi-a fost dat şi mie. Videoclipul reflecta povestea dragostei noastre, prin cântec ne-am cunoscut, prin cântec ne-am unit. Va doresc tuturor o viaţa plină de iubire şi bucurie!", a scris artista pe o retea de socializare.

"Când sunt pe scenă, sunt eu, ştiu ca Dumnezeu m-a ales sa le cânt oamenilor, mi-a dat acest har să alin sufletele oamenilor prin ceea ce transmit. Emoţiile sunt constructive, eu sunt norocoasă, viitorul meu soţ este saxofonist şi îmi este alaturi mereu, mă susţine, ma încurajează şi cred ca îmi transmite multă putere şi ambiţie când e alaturi de mine.", a mai spus Andrada Bârsăuan.

VEZI VIDEO AICI

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate