FOTO WOW! Sarut de milioane! Fiul Clejanilor, amorezat lulea de o colega de liceu?! Imagine exclusiva cu fata care i-a furat inima lui Fulgy!

Fulgy, juniorul Clejanilor, s-a indragostit lulea! Tanarul a fost surprins alaturi de noua lui iubita, in mari tandreturi, dovada ca la mijloc sunt sentimente puternice.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereWOW! Cu siguranta nimeni nu se astepta la asa ceva! Daca Margherita este cea mai mare dintre copii in familia Clejanilor si, in mod normal, ea ar trebui sa fie prima care sa apara in compania unui iubit, ei bine, se pare ca lucrurile s-au inversat in casa.

Mai nou, Fulgy este cel care pare sa aiba o prietena, de care este nedezlipit! Avem si dovada, cat se poate de clara. Astfel, pe adresa [email protected] ne-a parvenit o fotografie cu baiatul Clejanilor sarutand cu patos o fata frumoasa foc, fara sa ii pese de nimeni din jur si nici de faptul ca este imortalizat. Tanara din imagine se numeste Lorena si este o colega de liceu cu Fulgy, semn ca idila dintre cei doi s-a infiripat la scoala.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate